Reformaation Armoa - Messu Alajärvellä

"Uskon perustus" on kirkkovuoden teema juhlapyhänä, kun vietetään Reformaation Armoa juhlavuotta.

Jumalanpalveluksessa saarnaa kirkkoherra Ari Auranen, litugian toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi.

Alajärven seurakunta, Lehtimäen kappeliseurakunta

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa