Reformaation Armoa - Messu Alajärvellä

"Uskon perustus" on kirkkovuoden teema juhlapyhänä, kun vietetään Reformaation Armoa juhlavuotta.

Jumalanpalveluksessa saarnaa kirkkoherra Ari Auranen, litugian toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi.

Alajärven seurakunta, Lehtimäen kappeliseurakunta

Ari Auranen
Kirkkoherra, lääninrovasti

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus, kiusausten voittaja" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen. Musiikissa Soihtu.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus, kiusausten voittaja" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina toimii Ismo Pitkänen.

Alajärven seurakuntatalo

Selloduo Varonen ja Jaakko Löytty konserttiviikonlopussa

Konserttiviikonlopun päättä Selloduo Varonen ja Jaakko Löytty konsertissa Alajärven seurakuntatalolla. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 e. Konserttiviikonlopun ohjelmapassi 15 e (molemmat konsertit)