Reformaatio 500 vuotta lapsille satuhetki

Lutherin satuhetki lapsille Riitan, Ann-Marin ja Eeva-Liisan kanssa kotikirkossa. Villasukat jalkaan...satuhetki alkaa..

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.