Pyhäinpäivän kirkkohetki

"Pyhien yhteys" -teemalla vietetään kirkkohetkeä Lehtimäen kappelin kirkossa klo 14. Sytytetään kynttilät vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle.

Kirkkohetkessä mukana kappalainen Terho Kanervikkoaho.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkkorannassa

Juhannusaattona seurat ja messu kirkkorannassa. Sateen sattuessa kirkossa, jolloin tarjoilu Kirkontuvan katoksen alla. Aurinkoisella säällä tarjoilua kirkkorannassa. Juhannuskokko, sanaa, musiikkia ja yhteislauluja.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tien raivaaja -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.