Toivevirsiseurat lähetyksen merkeissä!

Alajärven seurakuntatalo

Alajärven seurakunnan tällä hetkellä pitkäaikaisin nimikkolähetti Inkerin kirkossa Pietarissa Venäjällä vierailee iloksemme keskiviikkona 25.10. seurakuntatalolla "Toivevirsiseuroissa" alk. kahvituksella klo 18.30. Illassa kanttorina ja virsien säestäjänä toimii Ismo Pitkänen. Lähetyssihteeri Tiina Akomeah juontaa tilaisuuden. Merja Kramsu kertoo Venäjän lähetystyön terveisiä illan kuluessa. Mieti jo mielivirtesi tullessasi, veisataan se! Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyksen hyväksi!

Tilaisuuden järjestää lähetystyön johtokunta.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Lehtimäen seurakuntakoti

Pysähdyspaikka Lehtimäellä

Pysähdy arjessa Raamatun ja rukouksen äärelle.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Taivaan kansalaisena maailmassa" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Samalla juhlitaan 70-vuotiaisen syntymäpäiväjuhlaa ja jatketaan juhlapäivää seurakuntatalolla.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Taivaan kansalaisena maailmassa" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.