Toivevirsiseurat lähetyksen merkeissä!

Alajärven seurakuntatalo

Alajärven seurakunnan tällä hetkellä pitkäaikaisin nimikkolähetti Inkerin kirkossa Pietarissa Venäjällä vierailee iloksemme keskiviikkona 25.10. seurakuntatalolla "Toivevirsiseuroissa" alk. kahvituksella klo 18.30. Illassa kanttorina ja virsien säestäjänä toimii Ismo Pitkänen. Lähetyssihteeri Tiina Akomeah juontaa tilaisuuden. Merja Kramsu kertoo Venäjän lähetystyön terveisiä illan kuluessa. Mieti jo mielivirtesi tullessasi, veisataan se! Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyksen hyväksi!

Tilaisuuden järjestää lähetystyön johtokunta.

Tiina Akomeah
Tiedotus- ja lähetyssihteeri

Messu kirkossa Alajärvellä

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri

Kun kaipaat ystävää, aikaa jutella ja hiljentyä asian äärelle tai tehdä käsitöitä, tule nuttu- ja rupattelupiiriin. Kaffitkin saa!