Toivevirsiseurat lähetyksen merkeissä!

Alajärven seurakuntatalo

Alajärven seurakunnan tällä hetkellä pitkäaikaisin nimikkolähetti Inkerin kirkossa Pietarissa Venäjällä vierailee iloksemme keskiviikkona 25.10. seurakuntatalolla "Toivevirsiseuroissa" alk. kahvituksella klo 18.30. Illassa kanttorina ja virsien säestäjänä toimii Ismo Pitkänen. Lähetyssihteeri Tiina Akomeah juontaa tilaisuuden. Merja Kramsu kertoo Venäjän lähetystyön terveisiä illan kuluessa. Mieti jo mielivirtesi tullessasi, veisataan se! Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyksen hyväksi!

Tilaisuuden järjestää lähetystyön johtokunta.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.