Kotikirkon kanava Järviradiossa

Järviradio

Kotikirkon kanava, Alajärven seurakunnan hengellinen ohjelma joka torstai klo 18 Järviradiossa. Haastatteluja ja aiheita kirkon ytimestä, uskosta ja etsijöistä aina teiltä ja toreilta valtakunnan uutisiin saakka! Toimittaa tiedottaja Tiina Akomeah.

Tulethan kuulolle!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Päiväkerholaisten kevätkirkko Alajärvellä

"Pyhän kolminaisuuden päivä" -teemalla vietetään päiväkerholaisten ja perheiden kevätkirkkoa Gabrielin kirkossa klo 10. Kirkkohetken toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Musiikissa lapsikuoro.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Alajärvellä

Kevätkirkossa siunataan samalla tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 10.

Hyvän Paimenen kevätkirkko Lehtimäellä

"Pyhän kolminaisuuden päivän -teemalla "Salattu Jumala" vietetään kevätkirkkoa Lehtimäellä. Samalla siunataan tulevat eskarilaiset ja ekaluokan aloittavat koulutielle klo 13. Jumalanpalveluksen toimittaa seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorina Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa lapsikuoro.