Kotikirkon kanava Järviradiossa

Järviradio

Kotikirkon kanava, Alajärven seurakunnan hengellinen ohjelma joka torstai klo 18 Järviradiossa. Haastatteluja ja aiheita kirkon ytimestä, uskosta ja etsijöistä aina teiltä ja toreilta valtakunnan uutisiin saakka! Toimittaa tiedottaja Tiina Akomeah.

Tulethan kuulolle!

Tiina Akomeah
Tiedotus- ja lähetyssihteeri

Kirkontupa

Seurakunnan lähetyspiiri

Raamatun sanaa, yhteislauluja, keskusteluja ja mukavaa yhdessäoloa kahvikupposen äärellä. Kahvirahatuotto lähetystyön hyväksi.

Alajärven seurakuntatalo

Toivevirsiseurat lähetyksen merkeissä!

Alajärven seurakunnan tällä hetkellä pitkäaikaisin nimikkolähetti Inkerin kirkossa Pietarissa Venäjällä vierailee iloksemme keskiviikkona 25.10. seurakuntatalolla "Toivevirsiseuroissa" alk. kahvituksella klo 18.30. Illassa kanttorina ja virsien säestäjänä toimii Ismo Pitkänen. Lähetyssihteeri Tiina Akomeah juontaa tilaisuuden. Merja Kramsu kertoo Venäjän lähetystyön terveisiä illan kuluessa. Mieti jo mielivirtesi tullessasi, veisataan se! Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyksen hyväksi!

Järviradio

Kotikirkon kanava Järviradiossa