Kotikirkon kanava Järviradiossa

Järviradio

Kotikirkon kanava, Alajärven seurakunnan hengellinen ohjelma joka torstai klo 18 Järviradiossa. Haastatteluja ja aiheita kirkon ytimestä, uskosta ja etsijöistä aina teiltä ja toreilta valtakunnan uutisiin saakka! Toimittaa tiedottaja Tiina Akomeah.

Tulethan kuulolle!

Tiina Akomeah
Tiedotus- ja lähetyssihteeri

Alajärven seurakuntatalo

Selloduo Varonen ja Jaakko Löytty konserttiviikonlopussa

Konserttiviikonlopun päättä Selloduo Varonen ja Jaakko Löytty konsertissa Alajärven seurakuntatalolla. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 e. Konserttiviikonlopun ohjelmapassi 15 e (molemmat konsertit)

Perhetupa Pähkinä, Alajärvi

Parisuhdeilta Alajärvellä

Nyt pohtimaan parisuhdetta iltaan, joka järjestetään Perhetupa Pähkinässä (Tulisalontie 1) Järjestää Alajärven kaupunki ja Alajärven seurakunta.

Palmusunnuntain messu Lehtimäen kirkossa

"Kunnian kuninkaan alennustie" teemalla vietetään palmusunnuntain messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen. Perhekirkko.