Sadonkorjuun antimia tarjolla

Alajärven seurakuntatalo

Nyt klo 11-13 välisenä aikana kaikki nauttimaan maittavaa ohraryynipuuroa ja mehukiisseliä seurakuntatalolla. Vapaaehtoinen maksu. Veteraaneille ja puolisoille tarjoilu ja kotiin viety puuro ilmainen. Muille 5 e puurolitra ja 2 e mehukeitto. Tuotto diakoniatyölle.

Lämpimästi tervetuloa myös tutustumaan diakonian kirpputoriin seurakuntatalon alakerrassa.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa