Mikkelinpäivän perhekirkko Alajärven kirkossa

"Enkelit taivaassa riemuitsee. Enkelit lapsia suojelee. Enkelit taivaasta viestiä tuo. Nyt rientäkää Jeesuksen luo..."

Tervetuloa syyspuuhien keskeltä Mikkelinpäivän iloiseen perhekirkkoon!

Kirkossa tapaat päiväkerholaisia, lapsikuorolaisia, sekä musiikkiopiston laulutyttöjä!

Kirkon kastepuu on kantanut arvokasta lehtilastiaan jo pitkään, ja nyt on aika saattaa jokaisen kastetun lehti omaan kotiin. Kirkossa jaamme kaikkien 1.10.2017 mennessä kastettujen lehdet. Myös aimmin kastettujen lasten noutamattomat lehdet jaetaan.

Kirkkokaveriksi voit ottaa kummit, mummut ja papat! Jumalanpalveluksen jälkeen voitte yhdessä osallistua pieneen "enkeliseikkailuun!

Kirkon ovella tavataan!

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tien raivaaja -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.