Mikkelinpäivän perhekirkko Alajärven kirkossa

"Enkelit taivaassa riemuitsee. Enkelit lapsia suojelee. Enkelit taivaasta viestiä tuo. Nyt rientäkää Jeesuksen luo..."

Tervetuloa syyspuuhien keskeltä Mikkelinpäivän iloiseen perhekirkkoon!

Kirkossa tapaat päiväkerholaisia, lapsikuorolaisia, sekä musiikkiopiston laulutyttöjä!

Kirkon kastepuu on kantanut arvokasta lehtilastiaan jo pitkään, ja nyt on aika saattaa jokaisen kastetun lehti omaan kotiin. Kirkossa jaamme kaikkien 1.10.2017 mennessä kastettujen lehdet. Myös aimmin kastettujen lasten noutamattomat lehdet jaetaan.

Kirkkokaveriksi voit ottaa kummit, mummut ja papat! Jumalanpalveluksen jälkeen voitte yhdessä osallistua pieneen "enkeliseikkailuun!

Kirkon ovella tavataan!

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Lehtimäen seurakuntakoti

Pysähdyspaikka Lehtimäellä

Pysähdy arjessa Raamatun ja rukouksen äärelle.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Taivaan kansalaisena maailmassa" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Samalla juhlitaan 70-vuotiaisen syntymäpäiväjuhlaa ja jatketaan juhlapäivää seurakuntatalolla.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Taivaan kansalaisena maailmassa" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.