Mikkelinpäivän perhekirkko Alajärven kirkossa

"Enkelit taivaassa riemuitsee. Enkelit lapsia suojelee. Enkelit taivaasta viestiä tuo. Nyt rientäkää Jeesuksen luo..."

Tervetuloa syyspuuhien keskeltä Mikkelinpäivän iloiseen perhekirkkoon!

Kirkossa tapaat päiväkerholaisia, lapsikuorolaisia, sekä musiikkiopiston laulutyttöjä!

Kirkon kastepuu on kantanut arvokasta lehtilastiaan jo pitkään, ja nyt on aika saattaa jokaisen kastetun lehti omaan kotiin. Kirkossa jaamme kaikkien 1.10.2017 mennessä kastettujen lehdet. Myös aimmin kastettujen lasten noutamattomat lehdet jaetaan.

Kirkkokaveriksi voit ottaa kummit, mummut ja papat! Jumalanpalveluksen jälkeen voitte yhdessä osallistua pieneen "enkeliseikkailuun!

Kirkon ovella tavataan!

Ann-Mari Häggman-Niemi
seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri

Kun kaipaat ystävää, aikaa jutella ja hiljentyä asian äärelle tai tehdä käsitöitä, tule nuttu- ja rupattelupiiriin. Kaffitkin saa!