Syksyinen Sydänten ilta kirkossa

Sydänten taakkoja kevennetään Sydänten illassa sunnuntaina 24.9. alkaen huom. klo 17. Illan juontaa Anne Nätynki, todistuspuheenvuorot käyttää Leena ja Erkki Peltoniemi, sanan paikka Sarita Orava ja musiikki Ville Joensuu. Esirukousmahdollisuus.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri

Kun kaipaat ystävää, aikaa jutella ja hiljentyä asian äärelle tai tehdä käsitöitä, tule nuttu- ja rupattelupiiriin. Kaffitkin saa!