Syksyinen Sydänten ilta kirkossa

Sydänten taakkoja kevennetään Sydänten illassa sunnuntaina 24.9. alkaen huom. klo 17. Illan juontaa Anne Nätynki, todistuspuheenvuorot käyttää Leena ja Erkki Peltoniemi, sanan paikka Sarita Orava ja musiikki Ville Joensuu. Esirukousmahdollisuus.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tien raivaaja -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.