Messu kirkossa ja Marttojen kirkkopyhä

"Kiitollisuus" -teemalla vietetään messu kirkossa, joka on samalla Marttojen kirkkopyhä sadonkorjuun aikaan.

Messussa saarnaa kappalainen Terho Kanervikkoaho ja liturgina toimii seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi.

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkkorannassa

Juhannusaattona seurat ja messu kirkkorannassa. Sateen sattuessa kirkossa, jolloin tarjoilu Kirkontuvan katoksen alla. Aurinkoisella säällä tarjoilua kirkkorannassa. Juhannuskokko, sanaa, musiikkia ja yhteislauluja.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tien raivaaja -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.