Ovet auki evankeliumille - Open doors!

Ovet auki evankeliumille - Open doors! Kirkontupa

Open Doors -järjestön lähetysseurat Kirkontuvalla. Mielenkiintoisia ajankohtaiskatsauksia vainottujen kristittyjen elämään ja valtavaan todistukseen uskosta tässä ajassa! Vieraana Open Doors -järjestön johtaja Miika Auvinen ja tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah Alajärven seurakunnasta.

Tulkaa joukolla mukaan, luvassa myös lähetyskahvit. Kolehti kerätään Open Doors -järjestön työlle. Yhteislauluja. Esirukousmahdollisuus.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkkorannassa

Juhannusaattona seurat ja messu kirkkorannassa. Sateen sattuessa kirkossa, jolloin tarjoilu Kirkontuvan katoksen alla. Aurinkoisella säällä tarjoilua kirkkorannassa. Juhannuskokko, sanaa, musiikkia ja yhteislauluja.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tien raivaaja -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.