Ovet auki evankeliumille - Open doors!

Ovet auki evankeliumille - Open doors! Kirkontupa

Open Doors -järjestön lähetysseurat Kirkontuvalla. Mielenkiintoisia ajankohtaiskatsauksia vainottujen kristittyjen elämään ja valtavaan todistukseen uskosta tässä ajassa! Vieraana Open Doors -järjestön johtaja Miika Auvinen ja tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah Alajärven seurakunnasta.

Tulkaa joukolla mukaan, luvassa myös lähetyskahvit. Kolehti kerätään Open Doors -järjestön työlle. Yhteislauluja. Esirukousmahdollisuus.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tiina Akomeah
Tiedotus- ja lähetyssihteeri

Messu kirkossa Alajärvellä

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri

Kun kaipaat ystävää, aikaa jutella ja hiljentyä asian äärelle tai tehdä käsitöitä, tule nuttu- ja rupattelupiiriin. Kaffitkin saa!