Alajärven seurakunnan lapsikuoro

ke 16.8. kello 17.30 - ke 23.5. kello 18.15

Kirkontupa

Alakouluikäisille suunnattu Alajärven seurakunnan lapsikuoro aloittaa toimintansa Kirkontuvalla 16.8. klo 17.30-18.15.

Lapsikuorossa lauletaan monenmoista lapsille suunnattua laulumusiikkia, leikitään laululeikkejä, harjoitellaan erilaisten äänten tuottamista, rytmitellään lauluja sanoin ja kehosoittimin ja valmistaudutaan laulamaan erilaisissa tilaisuuksissa ja jumalanpalveluksissa. Laulu ja musiikin harrastaminen on jokaisen lapsen oikeus. Musiikki kasvattaa ja opettaa, harjoittaa mieltä ja kehoa ja opettaa tulemaan toimeen muiden ihmisten kanssa. Kirkkomme oppi-isä Lutherkin opetti laulun ja leikin keinoin, ja samoja perinteitä nykypäivään muokaten pyrimme mekin tuomaan lapsille laulun ja yhteismusisoinnin iloa.

Eeva-Liisa Kolonen
Lehtimäen kappeliseurakunta

Ismo Pitkänen

Lapsityön joulujuhla

Kaikenikäiset ja -kokoiset mukaan joulun tunnelmaan!