Alajärven seurakunnan lapsikuoro

ke 16.8. kello 17.30 - ke 23.5. kello 18.15

Kirkontupa

Alakouluikäisille suunnattu Alajärven seurakunnan lapsikuoro aloittaa toimintansa Kirkontuvalla 16.8. klo 17.30-18.15.

Lapsikuorossa lauletaan monenmoista lapsille suunnattua laulumusiikkia, leikitään laululeikkejä, harjoitellaan erilaisten äänten tuottamista, rytmitellään lauluja sanoin ja kehosoittimin ja valmistaudutaan laulamaan erilaisissa tilaisuuksissa ja jumalanpalveluksissa. Laulu ja musiikin harrastaminen on jokaisen lapsen oikeus. Musiikki kasvattaa ja opettaa, harjoittaa mieltä ja kehoa ja opettaa tulemaan toimeen muiden ihmisten kanssa. Kirkkomme oppi-isä Lutherkin opetti laulun ja leikin keinoin, ja samoja perinteitä nykypäivään muokaten pyrimme mekin tuomaan lapsille laulun ja yhteismusisoinnin iloa.


Ota yhteyttä

Eeva-Liisa Kolonen
Kanttori
Alajärven seurakunta
Lehtimäen kappeliseurakunta
 
Ismo Pitkänen
Kanttori
Alajärven seurakunta
 

Katso myös

ma 19.3. klo 18.00 -20.00

Villa Väinölä

Mahdollisuus muutokseen Mediamissiossa koe taidetyöpajan väriteema!

Tule ja koe väri. Tavoitteena on nähdä väri, jossa voimme elää Jumalan luomana. Tunnistaa ja tuottaa näkyviin myös maailman meihin kiinnittämä väri. Se väri, joka on ahdistava ja meille väärä.
ti 20.3. klo 18.30 -20.30

Gabrielin kirkko

Missioilta Alajärven kirkossa - Rikkinäisyydestä eheyteen

Illan evankelista pastori Lasse Pesu, pappi Ann-Mari Häggman-Niemi, todistuspuheenvuoro Sanna Joensuu. Illan juontaa Matleena Saukko. Musiikissa Timpurin Roudarit. Sielunhoito- ja esirukouspalvelu. Musiikkia. Kolehti.