Armolahjaseminaarissa puhetta armolahjoista!

Alajärven seurakuntatalo

Haluatko oppia lisää armolahjoista? Kirkkoherra Oiva Sallin sydämen asia on opettaa armolahjoista ja se on osa hänen palvelutyötään. Tule ja opi armon varassa!

Päivätilaisuudessa mukana Sallin lisäksi tiedottaja Tiina Akomeah, Risto Männikkö ja Leo Ketonen.

Tiina Akomeah
Tiedotus- ja lähetyssihteeri

Messu kirkossa Alajärvellä

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Rukous ja usko" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina toimii Eeva-Liisa Kolonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Alajärven seurakuntatalo

Nuttu- ja rupattelupiiri

Kun kaipaat ystävää, aikaa jutella ja hiljentyä asian äärelle tai tehdä käsitöitä, tule nuttu- ja rupattelupiiriin. Kaffitkin saa!