Armolahjaseminaarissa puhetta armolahjoista!

Alajärven seurakuntatalo

Haluatko oppia lisää armolahjoista? Kirkkoherra Oiva Sallin sydämen asia on opettaa armolahjoista ja se on osa hänen palvelutyötään. Tule ja opi armon varassa!

Päivätilaisuudessa mukana Sallin lisäksi tiedottaja Tiina Akomeah, Risto Männikkö ja Leo Ketonen.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Tien raivaaja -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Armahtakaa" -teemalla vietetään juhannuksen sananjumalanpalvelusta Alajärven kirkossa. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Miika Keski-Luoma. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.