ILMOITTAUTUMISTEN PERUSTEELLA TEHDYT SYYSKAUDEN 2018 PÄIVÄKERHORYHMIEN PAIKAT JA -AJAT:

Päiväkerhot aloittavat viikolla 34. Erityistä postia ei kerholaisille aloituksesta tule, vaan toivomme että laitatte aloituspäivämäärät tästä ylös!

20.8 MAANANTAI:

Satakieli klo 9-12

Luoma-ahon koulu klo 13.20-16.00

21.8 TIISTAI:

Satakieli klo 9-12

Uusikylän koulu klo 9-12

Satakieli klo 13.20-16.00

Hoiskon koulu klo 13.20-16.00

22.8 KESKIVIIKKO:

Lehtimäen seurakuntakoti klo 9-12

23.8 TORSTAI:

Alakylän kylätalo klo 9-12

Alakylän kylätalo klo 13.20-16.00

Satakieli klo 13.20-16.00

Tietoturvauudistukseen liittyen Satakielen ja Alakylän lasten eri ryhmien  tarkempia ryhmätietoja ei julkisteta täällä, vaan saatte tiedon ilmoittamaanne sähköpostiin/ puhelimitse kuluvan viikon 22 aikana.

Mikäli tieto on jostakin syystä hukkunut matkalle, ottakaa yhteyttä päiväkerholle!

Kiitos :)!

Mikäli jo nyt tiedät mahdollisista muutoksista lapsesi syksyn päiväkerhon aloittamisessa, otathan pikimmiten yhteyttä päiväkerholle p. 06-557 0828 tai riitta.kujala@evl.fi, viimeistään 8.6.2018 mennessä.

AURINKOISTA JA ILOISTA KESÄÄ, MONTA HIENOA UIMAREISSUA JA PYÖRÄILYRETKEÄ KOKO PERHEELLE :)!

T: LAPSITYÖN VÄKI

Mitä pakata kerhoreppuun!

Lapselle on hyvä pakata kerhoreppuun tai kassiin tossut/ liukuestesukat, kerhoeväät (leipä, hedelmä, juoma. Ei karkkia tai limsaa), mahdollisesti vaihtovaatteita. Kerhossa touhutaan monenlaista, joten kaikkein hienoimmat vaatteet kannattaa jättää muuta käyttöä varten. Lapselle mukaan myös sään mukaiset ulkovaatteet.

Ilmoitathan ryhmän lastenohjaajalle lapsen sairastumisen tms. syyn takia kerhosta poissaolosta.

Päiväkerhossa touhutaan seuraavanlaisen toimintarungon mukaisesti:

1. Tervetuloa =)!

2. Odotellaan kaikkien kavereiden saapuvan paikalle( tehdään palapelejä, piirrellään, väritellään, katsellaan kuvakirjoja)

3. Yhdessä hiljentymistä ja ihmettelyä kerhoalttarin äärellä

4. Laululeikkejä

5. Askartelu

6. Evästauko

7. Vapaata leikkiä

8. Loppusatu ja lorut

9. Loppulaulu ja -rukous

10. Hei vaan, ensi viikolla tavataan=)!

Ulkoilua toiveiden ja sään mukaisesti.

Päiväkerhoryhmät kokoontuvat kerran viikossa, kolme tuntia kerrallaan. Joidenkin ryhmien kokoontumisaika lyhyempi johtuen koulujen aikatauluista.

Ryhmissä mukana 4-5-vuotiaita lapsia. Kerhomaksu on 10e/ lukukausi, sisaralennus 5e.

Kerholaiselle mukaan reppuun/laukkuun pienet  kerhoeväät(esim. leipä, hedelmä,mehua), kerhotossut tai  luistamattomat sukat sekä sopivat vaatteet sisä- ja ulkoleikkeihin.

KERHOLLA TAVATAAN=)!!!!

terveisin lastenohjaajat:

Helena Koskinen p. 040-7705786, helena.koskinen@evl.fi

Minna Aho p. 0400-863234  minna.e.aho@evl.fi

Riitta Kujala (vastaava lastenohjaaja)p. 050-3029537, riitta.kujala@evl.fi

Pienet, suuret ihmiset, taivaan Isä suojele. Siunaa meitä kaikkia, kerhossa ja kotona.

Aamen

Alajärven seurakunnan päiväkerho