Nyt nautitaan lumisista maisemista ja punaisista poskista :).

"Koska luistellaan ihan muuten vaan kun maassa on lunta ja pakkasta. Koska luistellaan ihan muuten vaan... no, tietenkin talvella!"

Lehtimäen Päiväkerho

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2018 PÄIVÄKERHORYHMIIN 14.3-3.4.2018. Katso lisätietoa valikon Päiväkerhot- otsikon alta

Päiväkerho Lehtimäen seurakuntakodilla keskiviikkoisin klo 9-12

Lehtimäen perhekerho

Perhekerho Lehtimäen seurakuntakodilla joka toinen maanantai (parittomilla viikoilla) 15.1 alkaen klo 9:30-11:15.

Kokoontumisajat:

15.1

29.1

Huom! 12.2 klo 10 Historian ensimmäinen  Laskiaisen pikkukirkko"Pienin askelin",  Lehtimäen kirkossa. Tarjoilua ja yllätyksiä ystävien seurassa. Perhekerho ei kokoonnu seurakuntakodilla. Tavataan tutussa paikassa jo viikon kuluttua :)!

19.2

TALVILOMAILLAAN- JA TAVATAAN...

12.3 Leila ja ehkäpä Tiinakin kyläilemässä

26.3 Ja sitten Heidi :)!