Kappeliseurakunta

Vuoden 2009 alussa tapahtuneen kunta- liitoksen myötä Lehtimäen seurakunta yhdistyi Alajärven seurakuntaan. Lehtimäen kaupunginosan asukkaat kuuluvat Alajärven seurakuntaan. Seurakunnan hallinto ja taloudenhoito tapahtuu pääasiassa kaupungin keskustassa Alajärvellä, mutta seurakun- nallinen elämä jatkuu toiminnallisesti itsenäisenä kappeliseurakuntana. Toiminnasta vastaavat 10-jäseninen kappelineuvosto ja kappeliseurakunnan työntekijät kappalaisen johdolla.

Kappeliseurakunta muodostaa oman kotoisan jumalanpalvelusyhteisön. Kappeliseurakunnan alueella asuu runsaat 1700 seurakunnan jäsentä. Kappeliseurakunnan työntekijöinä palvelevat oma pappi, kanttori, diakoni, seurakuntamestari, lapsityöntekijä ja lähetyssihteeri.

Kappelineuvosto 2015-2018:

Jäsenet(suluissa varajäsen)

• Aune Kuoppa-aho (Helena Kuokkanen)
  • Hanna Koivulampi (Eila Hautamäki)
  • Raili Mettälä (Leena Murtomäki)
  • Mirja Hautamäki (Arja Paimen)
  • Kari Oittinen (Pirjo Oittinen)
  • Tarja Paimen (Pertti Paimen)
  • Tapani Puskala (Hannu Yli-Hynnilä)
  • Satu Isolehto (Marko Isolehto)
  • Heikki Honkola (Pasi Leikkola)
  • Jorma Hauta-aho (Erkki Tuohimaa)
  • Aapo Kaivosoja, kappelin vs. kappalainen
Päiväkerholaisten karitsa seikkaili Lehtimäen kirkossa.
Hyvä Paimen löysi tämän pienen karitsan päiväkerholaisten kirkkoseikkailulla Lehtimäen kirkossa.